Pronađi članak:

4. 11. 2020.

iPhone 12 mini MagSafe punjenje će biti sporije



Ovog petka počinje pretprodaja iPhone 12 mini i iPhone 12 Pro Max modela, a mnogi su oko bacili upravo na kompaktni iPhone 12 mini. On nudi sve što i iPhone 12 ali u manjem obliku, a podržava i bežično punjenje, no ipak nešto sporije.

iPhone 12 mini prema svemu što smo do sada videli, mogao bi biti pravi hit. Za današnje pojmove će to biti mini iPhonečić, koji će lako stati u svaku ruku i svaki džep.



Uprkos malim gabaritima, 5.4-inčni ekran ne bi trebao biti premali, a kamerama i performansama ne zaostaje za većim iPhoneom 12 nimalo.

Ono što eventualno može biti dvosmisleno je autonomija jer iPhone 12 mini ima i najmanju bateriju. 2227 mAh zvuči zaista jako mršavo ali i ekran je najmanji pa time i najmanji potrošač.

Podržano je žično 20W i bežično 12W MagSafe punjenje. Podsećamo da ostali modeli iz MagSafe punjača izvlače i 15W. Zašto se Apple odlučio da ga ograniči ovde na 12W ne znamo, ali možda su jednostavno zaključili da s obzirom na manji kapacitet nema potrebe za bržim.

Sumnjamo da će vas to nešto sporije bežično punjenje sprečiti u nameri da kupite iPhone 12 mini ako ste to već naumili. Sve o iPhone 12 modelu možete pročitati ovde.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u.

izvor: smartphone hrvatska

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: