Pronađi članak:

27. 12. 2020.

Procureli video upoređuje Galaxy S21+ i iPhone 12 ProSamsung se sprema za januarsku objavu svoje Galaxy S21 serije telefona. Sada se pojavio video koji pokazuje funkcionalan Galaxy S21+ model, koji je upoređen sa iPhone 12 Pro telefonom kompanije Apple.

Video pokazuje novi dizajn sistema sa kamerama na poleđini, kao i ekran koji da gotovo nema okvire. Naravno, u zavisnosti od toga s koje strane se posmatra i ko gleda telefone, Galaxy S21+ može izgledati bolje ili lošije od iPhone 12 Pro modela.Najvidljivija razlika, bar kada je u pitanju ovaj radni prototip, jeste materijal koji je korišćen za Galaxy S21+ poleđinu. Deluje kao da je u pitanju plastika, u poređenju sa više premijum staklenim dizajnom na iPhone-u. Naravno, još uvek je rano donositi zaključke, a posebno na osnovu poređenja prototipa i pravog modela telefona.

S druge strane displej Galaxy S21+ modela izgleda odlično, sa gotovo nepostojećim okvirima, tako da se očekuje da ovaj karakteristika bude zadržana i u konačnoj verziji telefona.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: