Pronađi članak:

27. 12. 2020.

Samsung se smejao Apple-u, a sada briše objaveVerujemo da smo se sa tim već ionako pomirili, ali evo još jedne potvrde da uz Galaxy S21 seriju ne treba očekivati punjač u paketu.

Reći ćemo da se istorija ponavlja, ali u biznisu je jednostavno tako. Kada je Apple predstavio iPhone 7 bez 3.5mm audio jacka za slušalice, Samsung im se ciljanim oglasima narugao, ali kad su lani i sami dokinuli taj isti jack na Galaxy Note 10 seriji, ti oglasi su odednom nestali.Kada je Apple ove godine službeno predstavio iPhone 12 seriju bez punjača i slušalica u paketu, Samsung je iskoristio i tu priliku. Pojedine filijale Samsunga u svetu na svojim stranicama su objavile slike punjača sa natpisom @included with your Galaxy".

Sada kao sasvim slučajno i te objave netragom su nestale, a to može značiti samo jedno. Praktično čim je Apple hrabro u prodaju pustio iPhone 12 seriju bez punjača i slušalica u paketu, bilo je sasvim jasno da će i drugi krenuti njihovim stopama.

Apple je kao razlog naveo zaštitu okoline jer svi kod kuće ionako imaju punjače, od svog prošlog iPhone-a. Pitamo se zašto onda iPhone 12 u paketu stiže sa USB C na Lightning kablom, koji na te punjače ne odgovara.

Kako li će Samsung umotati svoju odluku da ubuduće svoje telefone (sve ili samo top modele) prodaje bez punjača u paketu? Možda se netko i pre Samsung-a odluči na uklanjanje punjača iz paketa, na primer Xiaomi.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: