Pronađi članak:

5. 2. 2021.

Instagram uveo opciju vraćanja izbrisanih postova



Društvena mreža Instagram je uvela nogu mogućnost koja dopušta korisnicima da vrate izbrisane postove. Nova mogućnost je uvedena kako bi se korisnici zaštitili od hakera koji brišu sadržaj profila, a može poslužiti i ukoliko korisnik poželi da vrati neke ranije izbrisane postove.

Sadržaj izbrisan sa Instagram profila od sada će se nalaziti u folderu Recently Deleted u kratkom vremenskom periodu, a iz tog foldera će ga biti moguće vratiti na profil ili zauvek izbrisati. U oba slučaja će biti potrebno potvrditi identitet.



U suštini ovaj folder služi kao Recycling Bin, ali je zaključan. Nova mogućnost se odnosi na sav sadržaj, uključujući fotografije, klipove, IGTV klipove pa čak i Stories-e.

Sadržaj će se zadržati u folderu Recently Deleted 30 dana, a potom će se automatski zauvek izbrisati. Izuzetak su samo Storiesi čijih 24 sata nisu istekla i koji su završili u arhivi. Kada se ovi Storiesi izbrišu, ostaće samo 24 sata u Recently Deleted folderu nakon čega će nestati.

Folderu je moguće pristupiti putem Instagram aplikacije i odabira Settings - Account - Recently Deleted. Nova mogućnost se čeka već dugo jer su se korisnici žalili da su gubili postove.







Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: