Pronađi članak:

8. 3. 2021.

iPhone 11 nakon 6 meseci na dnu hladnog i blatnjavog jezera i dalje radiDa Apple proizvodi kvalitetne telefone, svedoči i ova priča o iPhone-u 11, koji i dalje radi nakon šest meseci provedenih na dnu kanadskog jezera. Pogledajte video.

Claiton Helkenberg je ronilac i jutuber koji vreme provodi pretražujući dno jezera Harrison u kanadskoj provinciji Britanska Kolumbija. Na dnu ovog jezera, gde se tokom sezone nalazi vodeni park, Helkenberg pronalazi svakakva čuda koja posetioci ovog parka gube.Najčešće pronalazi izgubljene sunčane naočare, mobilne telefone i GoPro kamere, koje je teško pronaći u blatnjavim dubinama jezera. Kad god je to moguće, izgubljeno vraća vlasnicima.

Tako je sada na dnu jezera, između ostalog, pronašao i iPhone 11 izgubljen u septembru prošle godine. Zbog toga je šest meseci proveo na dnu jezera, pa nije očekivao da tako blatnjavi telefon radi.

Međutim, kada je stigao kući, na njegovo iznenađenje, uključio se iPhone 11, i sa njega uspeo da pronađe vlasnika.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: smartphonehrvatska

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: