Pronađi članak:

6. 4. 2021.

Apple će novom verzijom iOS-a ''popraviti'' bateriju iPhone-a 11iOS 14.5 uz niz drugih funkcija donosi i ispravku koja bi trebalo da popravi pogrešno očitanje koje na nekim uređajima rezultuje netačnom analizom zdravlja baterije.

Prema najnovijem izveštaju MacRumors-a, najnovija beta verzija nadolazećeg iOS-a 14.5 uključuje značajku za rekalibraciju baterija u iPhone-u 11. Apple je dizajnirao alat koji bi trebao da ispravi netačno očitanje zdravlja baterije koje se pojavljuje kod malog broja uređaja iPhone 11.U nekim slučajevima Apple naglašava da procedura neće raditi te da će telefoni prikazati upozorenje da u sebi nemaju originalnu bateriju. Ukoliko do toga dođe, kompanija će smartfone popraviti besplatno.

Funkcija radi na modelima iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max. Apple u dokumentaciji spominje da će ponovna kalibracija baterije trajati i do nekoliko nedelja, s obzirom da će sistemu trebati neko vreme da otkrije pravo stanje napajanja. iOS 14.5 dolazi tokom druge polovine proleća.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: