Pronađi članak:

6. 4. 2021.

Apple će novom verzijom iOS-a ''popraviti'' bateriju iPhone-a 11



iOS 14.5 uz niz drugih funkcija donosi i ispravku koja bi trebalo da popravi pogrešno očitanje koje na nekim uređajima rezultuje netačnom analizom zdravlja baterije.

Prema najnovijem izveštaju MacRumors-a, najnovija beta verzija nadolazećeg iOS-a 14.5 uključuje značajku za rekalibraciju baterija u iPhone-u 11. Apple je dizajnirao alat koji bi trebao da ispravi netačno očitanje zdravlja baterije koje se pojavljuje kod malog broja uređaja iPhone 11.



U nekim slučajevima Apple naglašava da procedura neće raditi te da će telefoni prikazati upozorenje da u sebi nemaju originalnu bateriju. Ukoliko do toga dođe, kompanija će smartfone popraviti besplatno.

Funkcija radi na modelima iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max. Apple u dokumentaciji spominje da će ponovna kalibracija baterije trajati i do nekoliko nedelja, s obzirom da će sistemu trebati neko vreme da otkrije pravo stanje napajanja. iOS 14.5 dolazi tokom druge polovine proleća.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: