Pronađi članak:

20. 4. 2021.

Gledajte uživo prenos Apple "Spring Loaded" prezenaciju danas u 19h!



Apple je najavio svoj novi događaj „Spring Loaded“ koji će biti inspirisan prolećem. Takođe je omogućeno video strimovanje uživo i evo čemu možemo da se radujemo.

Ništa nije zvanično potvrđeno, ali čini se da će Apple danas predstaviti novu generaciju najpopularnijeg tableta na svetu. Novi iPad Pro 2021 će navodno doneti još bolji 12,9-inčni Mini-LED ekran. Očekuje se i standardni iPad sa 11-inčnim LCD ekranom. Ne očekuju se neke značajne promene u dizajnu, pa će novi iPadi verovatno izgledati identično ili vrlo slično prošlogodišnjim modelima.



Ispod haube se možemo nadati novom A14X Bionic čipsetu, koji bi trebalo da nudi performanse po uzoru na M1 prenosnike MacBook, a vrlo je verovatno da će podržati i 5G povezivost i digitalnu olovku Apple Pencil.

Takođe računamo na konačnu prezentaciju AirTags pametnih privezaka po uzoru na Samsungove SmartTag priveske. Verovatno kombinuju UVB i BLE tehnologiju kako bi obezbedili praćenje svega što okačite na Apple AirTag.

Neće biti iznenađujuće ako predstave novu generaciju svojih AirPods slušalica. AirPods 3 bi trebalo da donese redizajn, poboljšanja u pogledu autonomije i aktivnog suzbijanja buke.

Takođe, verovatno je da će predstaviti novi moćniji Apple TV takođe pogonjen čipom A14Ks Bionic. Govori se da će podržavati 4K 120Hz igre koje će ponovo pokušati da privuku više pretplatnika na svoju uslugu Apple Arcade.

Što se tiče softvera, vrlo je verovatno da će iOS 14.5, koji je testiran nekoliko meseci, biti objavljen sutra. Jedna od značajnijih inovacija mogla bi biti transparentnija kontrola nadzora. Ova nova funkcija će omogućiti korisnicima da bolje zaštite svoju privatnost od praćenja putem aplikacija i veb lokacija.

U svakom slučaju, saznaćemo za par sati. Ko god ima vremena, Apple „Spring Loaded“ događaj moći će da gleda uživo, iako je to verovatno unapred snimljena prezentacija.

Čemu se vi najviše radujete?

U nastavku od 19h možete pratiti prenos događaja uživo:









Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: smartphonehrvatska

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: