Pronađi članak:

13. 4. 2021.

Ovo je razlog zašto Apple neće da omogući iMessage na Androidu



Appleov razlog zašto svoju popularnu uslugu iMessage nije preneo na Android otkriven je u pravnom spisu Epic Games ove nedelje.

Prema Epic Gamesu, SVP Eddi Cue je posvedočio da je Apple „mogao da napravi verziju na Androidu koja radi sa iOS-om“ tako da bi „postojala unakrsna kompatibilnost sa iOS platformom, da bi korisnici obe platforme mogli da razmenjuju poruke međusobno neprimetno “. (Cue Dep. 92: 5-9; 92: 11-16.)



SVP Craig Federighi se bojao da će „iMessage na Androidu jednostavno poslužiti za uklanjanje [prepreke] porodicama iPhone-a koje svojoj deci daju Android telefone“. (PKS407, na ’122.)

Phil Schiller se složio da Apple ne bi trebalo da nudi iMessage na Android uređajima. (Cue Dep. 92: 18-93: 1.).

2016. godine, kada je bivši zaposleni kompanije Apple komentarisao da je „najteži [razlog] napuštanja Apple sistema je iMessage... iMessage predstavlja ozbiljnu prepreku za napuštanje Apple ekosistema" gospodin Schiller je prokomentarisao da će nam „premeštanje iMessagea na Android naštetiti više nego pomoći, ovaj imejl ilustruje zašto“. (PKS416, na ‘610; Dep. 114: 14-115: 2.)



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: