Pronađi članak:

30. 3. 2022.

iPhone 14 Pro: Renderi i video na osnovu dostupnih informacija



Nakon četiri generacije iPhone-a sa zubom, napokon smo dočekali jednu bez. Koliko je dizajnersko rešenje sa dve rupice različitih veličina estetski bolje od prethodnog, kupci će odlučiti sami za sebe, ali ono što je sigurno, ovim zahvatom se realno nije dobilo više prostora na vrhu ekrana.

Bilo kako bilo, zahvaljujući mnogim glasinama i curenju informacija, sa velikom sigurnošću možemo reći da će iPhone 14 upravo ovako izgledati. Na temelju dostupnih podataka i skica, LetsGoDigital je izradio rendere i video, koji prikazuju iPhone 14 Pro.





Iako na prednjoj strani vidimo radikalnu promenu u dizajnu, to nije slučaj sa poleđinom, kao ni sa koncepcijom kućišta uopšteno. Čini se da je čelični okvir isti, odnosno vrlo sličan onom na iPhone-u 13, kao i modul kamere.

Naravno, veće novosti se očekuju ispod haube, kao što je slučaj sa svakom novom generacijom, a koje će to tačno biti, saznaćemo u septembru.







Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: