Pronađi članak:

25. 4. 2022.

Apple pokrenuo program besplatne popravke Apple Watch-a 6



Apple je pokrenuo program besplatne popravke svog Apple Watch 6 sata za sve one koji imaju specifičan problem sa ekranom. Program popravke je globalan, a postoji jednostavan način kako saznati da li i vaš primerak upada u njega.

Apple Watch i dalje je najpopularniji smartwatch na svetu, a Apple Watch 6 pomogao je kompaniji prigrabiti preko 50% tržišta pametnih satova.



Apple je sad objavio da je jedan mali broj Apple Watch 6 satova pogođen manom u ekranu. Naime, tim korisnicima je Apple Watcha 6 ekran trajno pocrneo, odnosno ne želi da se uključi. Odatle i naziv Blank Screen Issue.

Za njih je Apple na svetskom nivou pokrenuo program besplatne popravke u Apple i ovlašćenim servisima. U program upadaju svi Apple Watch 6 satovi proizvedeni u rasponu od aprila 2021. i septembra 2021.

Da li vaš sat ulazi u ovaj program, najlakše ćete otkriti ako posetite Apple-ovu službenu web stranicu ovog programa popravke i upišete serijski broj svog Apple Watch 6 sata.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: