Pronađi članak:

27. 9. 2014.

iPhone 6 stigao u još 22 zemlje, ne i u Srbiju



Iako je Telekom u jeku predizborne kampanje još 14. marta najavio da će Appleovi proizvodi “uskoro” moći legalno da se kupe u Srbiji, Apple je objavio spisak 22 zemlje u koje danas stiže novi iPhone 6. Među njima nema Srbije.

Pomama za novim modelima iPhone smartfona u SAD je poprimila rekordne razmene. Apple je čak saopštio da je za prva tri dana od puštanja u prodaju telefona iPhone 6 i iPhone 6 Plus razgrabljeno deset miliona uređaja.



U novom saopštenju objavljen je spisak zemalja u kojima će od danas, 26. septembra, moći legalno da se kupe novi Apple aduti.

To su Austrija, Belgija, Danska, Finska, Irska, Italija, Lihtenštajn, Luksemburg, Holandija, Novi Zeland, Norveška, Portugalija, Katar, Rusija, Saudijska Arabija, Španija, Švedska, Švajcarska, Tajvan, Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati i Ostrvo Men.

Novi modeli iPhonea od 19. septembra mogli su da se kupe u SAD, Australiji, Kanadi, Japanu, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Portoriku, Singapuru i Hongkongu.

Pogledajte šta sve donose novi iPhone 6/6 Plus modeli, Apple Watch pametni sat/fitnes uređaj i najnoviji operativni sistemi iOS 8 i Mac OS X Yosemite.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: