Pronađi članak:

15. 11. 2014.

Vozniak: Appleov veći iPhone 6 je stigao tri godine prekasno



Suosnivač Applea napustio je kompaniju 1987. godine, ali je i dalje jedan od fanova. Misli da je Apple zakasnio s predstavljanjem iPhonea 6 s velikim ekranima.

Apple je mogao da ima mnogo veći tržišni udeo da su iPhone s većim ekranom imali u prodaji tokom protekle tri godine, rekao je Stiv Vozniak za CNN. Suosnivač Applea misli da bi se tako mnogo bolje takmičili sa Samsungom.



Inače, Samsung je u trećem kvartalu ove godine imao 24 posto ukupnog udela, dok je Apple na 12 posto, navodi se u izveštaju IDC-a.

Vozniak je napustio kompaniju 1987. godine, ali i dalje je jedan od velikih fanova Applea, iako više nije isključivo vezan za njihovu tehnologiju. Kaže kako voli da eksperimentiše sa gedžetima pre nego se veže za neki.

"Tehnologija je poput pesama. Možeš čuti sve detalje od nekog, ali nisi siguran da li ti se sviđa, dok ne čuješ sam tu pesmu", rekao je.

Ne sviđaju mu se pametni satovi, pa ni Appleov za koji kaže da je kao luksuzna fitnes narukvica, ali da će ga usprkos tome isprobati kad dođe u prodaju.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: