Pronađi članak:

9. 9. 2015.

Sve novosti sa poslednje Apple prezentacije



Upravo je završena poslednja Apple prezentacija koju ste mogli da pratite ovde, u kojoj je na bini predstavljeno nekoliko novih proizvoda i tehnologija. Krenućemo od najbitnijih.

iPhone 6s i 6s Plus

Nova boja Rose Gold, nova tehnologija 3D touch donosi potpuno novo iskustvo interakcije sa uređajem i aplikacijama, 7000 series aluminijum, jače prednje staklo, novi 64-bitni A9 čip koji ima integrisan M9 koprocesor, Hey Siri funkcija, Touch ID druge generacije koji je duplo brži, iSight (zadnja) kamera od 12MP, FaceTime (prednja) od 5MP sa Retina blicem, 4K video, Live Photos, duplo brži LTE i WiFi, sa novim iOS 9, novi dokovi za punjenje, nove maske (kožne i silikonske).

Dostupan od 25. septembra, pretprodaja počinje 12. septembra. Cene iste kao do sada.

Detaljnije čitajte ovde...

iPad Pro

Najveći iPad do sada sa dijagonalom ekrana od 12.9 inča, ima novi A9X čip, četiri zvučnika, magnetnu tehnologiju za povezivanje tastature, 10 sati baterije. Jačine ranga desktop računara. U tri boje: space grey, silver, gold. Cena osnovnog modela 799 dolara, dostupan od novembra. Uz njega je predstavljen i opcioni aksesoar:
  • Smart Keyboard - Kači se posebnom magnetnom tehnologijom bez Bluetooth-a i baterija
  • Apple Pencil - napravljena samo za iPad Pro za preciznije radnje na velikom ekranu

Budućnost televizije. Potpuno novi apple TV uređaj sa novim dizanom i funkcijama. A8 čip, infa-crveni risiver, Wifi sa MIMO, HDMI, Siri, aplikacije... Stiže krajem oktobra.
  • tvOS
  • novi daljinski (touch površina, Bluetooth 4.0, akcelerometar i žiroskop, 3 meseca po jednom punjenu, Lightning konektor)

Apple Watch - nove boje kućišta, nove narukvice, novi watchOS2 softver koji donosi pordšku za dodatne aplikacije, HERMES edicija sa kožnim narukvicama

iPad mini 4 - Koji ima svu snagu iPada Air 2

watchOS2

iOS 9 dostupan od 16 septembra

iPhone Upgrade Program

Novi program koji počinje u SAD i omogućava da za 32 dolara mesečno imate svake godine novi model iPhona uz dodatne usluge od Applea

iCloud

Jeftiniji iCloud storage program:

  • 50GB - $0.99 mesečno (prethodno za ovu cenu 20GB)
  • 200GB - $2.99 mesečno
  • 1TB - $9.99 mesečno

Uskoro detaljnije o svim predstavljenim proizvodima u zasebnim člancima!

Pogledajte šta nam sve donose ostali Apple poroizvodi:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: