Pronađi članak:

16. 11. 2015.

YouTube Music aplikacija dostupna za iOS [DOWNLOAD]



Nakon što je bila najavljena prošlog meseca ove nedelje zvanično je postala dostupna YouTube Music aplikacija, pokušaj da YouTube dođe na tržište streaming muzike gde su sada Spotify, Pandora, Apple Music i slični.

Činjenica je da je YouTube mnogima prvenstveno servis za streaming muzike na računarima i mobilnim uređajima a ova aplikacija treba da poboljša to iskustvo.




Aplikacija se može koristiti besplatno, naravno uz oubacivanje reklamnog materijala, pa se prilikom pretrage za nekim izvođačem pokreće nešto kao personalizirana radio stanica sa preporučenom muzikom, top 40 hitovima, razni predlozi za preslušavanje novih izvođača, koncertni snimci i slično.



Aplikacija dobija dodatnu vrednost za one koji se odluče da izdvoje 10$ mesečno za nedavno predstavljeni YouTube Red servis što će vam omogućiti slušanje muzike bez reklama, offline slušanje i ono za čim su korisnici “obične” YouTube aplikacije vapili već dugo – slušanje muzike u pozadini.

Aplikaciju možete besplatno preuzeti putem App Store linka na kraju članka pa i sami doneti svoj sud.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: