Pronađi članak:

19. 11. 2020.

Apple smanjuje naknadu za App Store na 15% za programere sa zaradom manjom od milion dolara



Apple je najavio novi program App Store za mala preduzeća. Prema ovom novom programu, manji programeri će ispunjavati uslove za smanjenje naknada u App Store-u.

Programeri koji su u prethodnoj kalendarskoj godini zaradili manje od milion dolara mogu da učestvuju u ovom programu, a ubuduće će im provizija biti 15%, umesto uobičajenih 30% koliko su prethodno morali da plate Appple-u.



Ako u bilo kom trenutku neki programer pređe granicu od milion dolara zarade, tada će automatski biti prebačen na standardnu naknadu od 30%. Međutim, ako se vrate ispod granice od milion dolara, oni ponovo ispunjavaju uslove za Program za mala preduzeća.

Zbog prilično niskog preseka, ovaj program neće uticati na velike korporacije ili čak na nezavisne programere sa izuzetno uspešnim aplikacijama. Umesto toga, program je dizajniran da pomogne manjim programerima i preduzećima da rastu, od kojih su mnogi ove godine prešli na mrežni poslovni model zbog pandemije. Dalji detalji u vezi sa ovim programom biće dostupni u decembru. Sam program biće pokrenut 1. januara 2021.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: