Pronađi članak:

20. 12. 2011.

Spreman untethered jailbreak za iPhone 4S!



Poslednjih dana smo vas izvestavali o untethered jailbreaku za iPhone 4 i starije uredjaje za koji mozemo da zahvalimo hakeru @pod2g. On je najavio da radi i na jailbreaku za iPhone 4S i iPad 2 i evo lepih vesti za sve korisnike iPhona 4S.

Iako je naisao na odredjene probleme, od čijih resenja je zavisilo da li ce jailbreak biti uspesan ili ne, uspeo je da skopca u cemu je caka i pronadje deo koji nedostaje uz pomoc velikog iPhone znalca Saurika (koji nam je napravio Cydiu).




Evo sta pod2g kaze:

OK, figured it out, the A5 cache is not a problem anymore. I sorted it out by doing the untether in a single thread and by flushing all the dcache then all the icache in a row at a strategical point of the process. It took me like a hundred of tests to find the key. Hard for the nerves.

In other news, I discussed with Saurik today about the launchd boot process, and he’s found one missing piece of the puzzle I needed to have a perfectly stable jailbreak. He’s definitly one of the best iOS gurus out there. Thank you saurik!

Prema ovome mozemo da naslutimo da je on u sustini pronasao untethered jailbreak za iPhone 4S. Sve sto ostaje da se poboljsa stabilnost, jailbreak spakuje u oblik za distribuciju i izbaci javnosti.

Kao i do sada mi cemo vas obavestavati o najnovijim vestima sa jailbrak scene cim se pojave, a bogami ovih dana je vruce na sceni!

Ako vam se dopada clanak, podelite ga sa prijateljima na Twitter-u, Facebook-u ili Google+ mrezi.

izvor

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: