Pronađi članak:

18. 9. 2014.

Tim Kuk: Radimo na proizvodima za koje još uvek niko ne zna



U vreme kada pretpostavljamo da ne postoji način da informacije o proizvodima i servisima ne procure iz raznih izvora i gde sve ispliva na površinu, ima i onih koji ostanu tajna do samog kraja.

Upravo ovkve proizvode u pripremi ima kompanija Apple. Tim Kuk je, tokom nedavnog intervjua, pomenuo da Apple trenutno u pripremi ima nekoliko proizvoda o kojima niko ništa ne zna, tačnije u vezi sa kojima nije bilo glasina do sada.



Ovo naravno nije veliko iznenađenje, jer svaka kompanija ima proizvode koji se testiraju ili su u planu. Neki od njih dospeju na tržište, neki nikada ne prođu dalje od odeljenja za istraživanje i razvoj. Kuk je tokom intervjua nagovestio da je sektor TV uređaja i dalje u opticaju i nešto o čemu se razmišlja u kompaniji.

O "agresivnijem" Apple TV sistemu se priča već godinama, ali Kuk nije želeo da otkriva nikakve detalje.

Pogledajte šta sve donose novi iPhone 6/6 Plus modeli, Apple Watch pametni sat/fitnes uređaj i najnoviji operativni sistemi iOS 8 i Mac OS X Yosemite.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: