Pronađi članak:

20. 10. 2014.

Apple lansirao iCloud Photo Library servisApple je pustio web verziju iCloud Photos beta servisa uz izbacivanje iOS-a 8.1.

On trenutno izgleda kao Photos aplikacija na iOS-u. Možete selektovati više fotki, brisati ih ili ih preuzimati, postavljati kao omiljene...

iCloud Photos je dostupan u korisničkom panelu na iCloud.com.

iCloud Photo Library je prvobitno predstavljen na ovogodišnjem WWDC i on omogućava da pristupate SVIM fotkama koje ste slikali na uređaju. Slike se skladište u punoj rezoluciji u originalnom formatu, uključujući i RAW format. Ovaj servis takođe omogućava da automatski skladišdi fotke i videe u visokoj rezoluciji na "oblaku" dok na uređaju ostavlja slike koje su u manjeg kvaliteta i rezolucije kako biste čuvali prostor.

Fotke koje uređujete na uređaju se automatski sinhronizuju preko svih uređaja na kojima je uključen iCloud Photo Library. Izmene koje ste napravili se mogu u svakom trenutku opozvati.

Za iCloud Photo Library vam je neophodan iOS 8.1 i da biste ga uključili idite u Settings zatim Photos & Camera.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: iClarified

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: