Pronađi članak:

23. 10. 2014.

Evo kako izgleda novi 5K iMac kada se rasklopiApple samo što je predstavio novi 27-inčni iMac sa Retina 5K displejom, a ljudi koji stoje iza iFixita su već rastavili jedan kako bi videli šta se sve krije unutar kućišta.

Iako se svet tek navikava na 4K rezoluciju, Apple je odlučio da ode i korak dalje i predstavi 5K displej sa 5.120 x 2.880 rezolucijom – 14.7 miliona piksela za ceo ekran (218 piksela po inču).iFixit je unutar novog iMaca pronašao ekran koji pravi LG Display i postavku jako sličnu onoj viđenoj na prethodnim iMacovima, uključujući lako dostupne RAM slotove za za nadogradnju memorije.

Sve u svemu, postavka je skoro identična onoj na prošlogodišnjem 27-inčnom iMacu, uz doatak novog displej kontrolera i nešto šireg data kabla unapređenog za sve te piksele na ekranu.

Popravka stvari može biti pomalo nezgodna s obzirom na dizajn, a sve detalje možete videti u videu:Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: