Pronađi članak:

13. 10. 2014.

ZVANIČNO: iPhone dolazi u Srbiju 31. oktobra!



Kompanija Apple danas je najavila da će svoje udarne modele smartfona, iPhone 6 i 6 plus, premijerno predstaviti u 36 novih zemalja i teritorija sveta u petak 31. oktobra, a među njima je i Srbija.

iPhone 6 i iPhone 6 Plus tako će biti dostupni u ukupno 69 zemalja do kraja meseca, a plan Apple je da do kraja godine broj zemalja bude 115.



Raspored pojavljivanja Appleovih telefona po zemljama i datumima:

  • Petak 17. oktobar: Kina, Indija i Monako
  • Četvrtak 23. oktobar: Izrael
  • Petak 24. oktobar: Češka, Francuski Antili, Grenland, Malta, Poljska, Ostrva Union i Južna Afrika
  • Četvrtak 30. oktobar: Bahrein i Kuvajt
  • Petak 31. oktobar: Albanija, Bosna, Hrvatska, Estonija, Grčka, Guam, Mađarska, Island, Kosovo, Letonija, Litvanija, Makao, Makedonija, Meksiko, Moldavija, Crna Gora, Srbija, Južna Koreja, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Ukrajina i Tajland.

Vip je prvi od operatora u Srbiji koji se oglasio povodom najave kompanije Apple da će iPhone 6 i 6 Plus od 31. oktobra biti dostupan i u našoj zemlji.

Vip je spreman da korisnicima u Srbiji ponudi iPhone 6 i 6 Plus čim RATEL izda potvrdu o usaglašenosti ovih uređaja sa lokalnim propisima o radio i telekomunikacionoj opremi, stoji u saopštenju kompanije.

Pošto je Apple zvanično najavio svoj dolazak u Srbiju, Vip se nada da će RATEL svoju potvrdu učiniti istovremeno dostupnom svim mobilnim operatorima i omogućiti im da svi započnu prodaju ovog modela.

Vip korisnicima takođe obećava konkurentnu ponudu i najbolju korisničku ponudu uz iPhone 6 i 6 Plus pošto su oba uređaja već testirana u Vip mreži, navodi se iz ove kompanije.

Pogledajte šta sve donose novi iPhone 6/6 Plus modeli, Apple Watch pametni sat/fitnes uređaj i najnoviji operativni sistemi iOS 8 i Mac OS X Yosemite.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: