Pronađi članak:

7. 11. 2014.

Izašao Google Maps 4 za i iOS [DOWNLOAD]



Google je doneo novi, svežiji dizajn na Google Maps za iPhone i iPad, koji dolazi u obliku Material Designa.

Material Design je otkriven tokom juna, a uključuje novi izgled sa paletama boja, osveženom ikonografijom, tipografijom i hijerarhijom interfejsa. Sada je ovaj dizajn stigao i na Google Maps na mobilnim uređajima.



Na svom blogu, Google navodi da "tokom narednih nekoliko dana, kada otvorite Google Maps na svom iPhone uređaju, pozdraviće vas vesele boje i sveži, novi dizajn; slojevi i tasteri oživljavaju tako da korisnik zna gde treba da pritisne kako bi dobio smernice, savete i fotografije".



Jedna od novih izmena Google Maps za iPhone uključuje i stranicu sa informacijama u dnu ekrana, koja otkriva fotografije, opise i druge informacije.

Pored Material Designa, Google Maps integriše i servise kao što su OpenTable (u Americi) kao i Uber za one koji imaju instaliranu ovu aplikaciju. Očekuje se da će Google Maps Phone korisnicima stići tokom narednih dana.


Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: