Pronađi članak:

20. 11. 2014.

Izbačen iOS 8.1.1Apple je izbacio iOS 8.1.1 koji uglavnom popravlja probleme s iPhoneom 4s i iPadom 2 i poništava Pangu jailbreak.

Oni koji imaju ove uređaje znaju da je iOS 8 znatno usporio sada vać četiri godine stare uređaje. Ova verzija radi na optimizaciji iOSa 8 upravo za ta dva uređaja i zatvara sigurnosne propuste korištene u Pangu Jailbreaku. Ako vam nije potreban jailbreak slobodno ažurirajte uređaje kako bi unapredili preformansu na iPhoneu 4s ili iPadu 2.Ako imate bilo koji drugi uređaj nemate potrebe praviti ovaj update jer ćete samo izgubiti jailbreak!

u trenutku pisanja ovog članka Apple još uvijek potpisuje iOS 8.1 firmware mada znamo da će ova opcija uskoro postati onemogućena. Svi oni koji se još uvek nisu prebacili na iOS 8 ili iOS 8.1, sada vam je zadnaj prilika da to uradite naručito ako želite jailbreak.
Ako imate iPhone 4S ili iPad 2 a uradili ste update, nam u komentarima da li ima vidnog unapređenja

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: