Pronađi članak:

6. 12. 2014.

HandyKey - Tastatura za veće uređaje za kucanje jednom rukom [CYDIA]Povećanjem ekrana na iPhone 6 i 6 Plus modelima neminovno je došlo do smanjenja mogućnosti korištenja ovih uređaja jednom rukom. I pored opcija koje ovu situaciju trebaju olakšati, nekad je teško koristiti sve aspekta iOSa jednom rukom, kao npr. unos teksta na tastaturi, i to čak i ako imate velike ruke.

Pomoć nudi Cydia dodatak pod nazivom HandyKey koji će smanjiti veličinu iOS tastature po širini i orijentisati je na desnu ili levu stranu ekrana, zavisno od vašeg izbora.

Bilo da iPhone držite u levoj ili desnoj ruci, ovaj tweak će vam pomoći da brže unosite tekst.Tasteri će, naravno, biti umanjeni što može tražiti određeni period privikavanja i morate misliti na činjenicu da neće raditi u aplikacijama koje traže root pristup sustavu (Cydia, iFile i slično), što i nije velik nedostatak.

HandyKey tweak možete kupiti na BigBoss izvoru po ceni od 0,99$ ili ga probati besplatno sa nekog od izvora koji ima takav sadržaj.

Za instalciju ovog dodatka neophodno je da imate odrađen jailbreak, što možete uraditi pomoću ovog uputstva.Još zanimljivih Cydia dodataka za iUređaje možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

1 коментар:

  1. niste stavili cene na rate u mts-u sa ugovorom od 36 meseci. to je jedino što je povoljno a to ste zaboravili...

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: