Pronađi članak:

28. 2. 2015.

Printer Pro na kratko besplatan - Bežično štampanje sa iOS [DOWNLOAD]Printer Pro, najpopularnija aplikacija za iOS koja omogućava bežično štampanje sadržaja sa iUređaja je na kratko besplatna.

Ona omogućava da šaljete dokumenta, atečmente, web stranice i sve ostalo direktno sa iUređaja na bilo koji WiFi ili USB štampač.Ako štampač ima WiFi opciju moguće je direktno slanje na njega za štampu. Ako nema, pomoću jednostavnog pomagača - aplikacije (preuzimanje na kraju teksta) dodajete svom štampaču ovu mogućnost. Po instalaciji, Printer Pro se pojavljuje kao opcija u Open In... meniju na uređaju što omogućava da štampate dokumenta iz raznih aplikacija na iOS-u.

Za štampanje web stranica, potrebno je samo da u Safariju promenite http u phttp i ona se automatski otvara u Printer Pro aplikaciji gde je spremna za štampu.
Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: