Pronađi članak:

16. 10. 2015.

Predstavljena nova magična tastatura, miš i trackpad sa Force Touch tehnologijomPored novih iMac modela, Apple je takoće zvanično predstavio i nove periferije za ove računare Magic Keyboard, Magic Mouse 2 i Magic Trackpad 2.

Ovi "magični" uređaju su redizajnirani i sada su udobniji nego pre, sa kvalitetnijom unutrašnjom strukturom i dizajno, a sada dolaze sa punjivim baterijama.
Uz Magic Trackpad 2 nova Force Touch tehnologija stiže na desktop kompjutere i tako im daje novu dimenziju.

Magic Keyboard je tastatura u punoj veličini čiji novi dizajn zauzima 13 posto manje prostora na radnoj površini. Novi makazasti mehanizam tastera preuzet sa MacBook-a i tanji dizajn čine da kucanje bude stabilnije, preciznije i udobnije.

Magic Mouse 2 je lakši, čvršći i ima izmenjeni donji deo za bolje klizanje po podlozi

Magic Trakpad 2 ima radnu površinu veću za 29 procenata i sada ima ugrađenu Force Touch tehnologiju koja je primenjiva na desktop računarima

Sve tri periferije se momentalno uparuju sa Mac-om čim se konektuju preko Lightning kabla, a mogu da traju više od mesec dana na jednom punjenju.

Cene:

  • Magic Keyboard - $99
  • Magic Mouse 2 - $79
  • Magic Trackpad 2 - $129
Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: