Pronađi članak:

29. 11. 2015.

Insanelyi: Skladište sa krekovanim Cydia sadržajem



Predstavljamo vam relativno stari Cydia izvor - insanelyi, koji sadrži veliki broj svežih krekovanih dodataka, tema, melodija, fontova i svega ostalog o čemu redovno pišemo u rubrici Cydia dodaci.

Insanelyi je pouzdana Cydia baza (repo) sa dugom istorijom koja je već dugi niz godina na tržištu. U njoj možete naći (skoro) sve dodatke i modifikacije koji se nalaze i na zvaničnom bazama (BigBoss...).




Tako samo dan posle izbacivanja novih dodataka u insanelyi bazi možete potpuno besplatno skinuti sve tweakove i pkoristiti ih bez ograničenja.

Iako ograničenja apsolutno nema, sa moralne strane, nemojte zloupotrebljavati ovu mogućnost. Programeri koji se bave kreiranjem ovih fenomenalnih dodataka su utrošili vreme. Posle skidanja dodataka i isprobavanja budite pošteni i podržite njihove autore tako što ćete kupiti originalni dodatak.

Dodavanje:

  1. Otvorite Cydiju
  2. Idite na Manage/ Sources/ Edit/ Add
  3. Tu kucajte http://repo.insanelyi.com
  4. Pa Add Source
  5. Kada se baza osveži videćete sve vaše omiljene dodatke za besplatno preuzimanje

Da biste dodali ovaj izvor, morate imati Cydiu, a to znači da vam je telefon jailbreakovan. Uputstvo za jailbreak ćete naći ovde.


Puno korisnih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: