Pronađi članak:

30. 11. 2015.

Nightmode9: Pravi noćni režim za iOS [CYDIA]



Upotreba jarko osvetljenog ekrana u mračnom okruženju je štetno i bolno za oči.

Iz tog razloga pojedine aplikacije imaju takozvani noćni režim rada kada potamne okruženje, ali to je samo polovično rešenje. Bilo bi mnogo bolje da je sam Apple u iOS ugradio noćni režim rada koji bi radio u svim aplikacijama i celom iOS okruženju. Tom idejom poslužio se i kreator odličnog novog dodatka pod nazivom Nightmode9.




Istina, ovdje se ne radi o prvom dodatku koji je pokušao da donese night-mode iskustvo na iOS, ali je sigurno najbolji. Nije malen zadatak upregnuti ovakvu opciju da radi na celom sistemu i sa svim aplikacijama pa ni ovaj nije savršen, ali je prilično dosledan. Pohvalno je to da dodatak radi odmah po instalaciji.

Pojedine opcije možete, naravno, prilagoditi iz odjeljka u Settings aplikaciji, ali rezultat je više nego prihvatljiv od starta.



Podešavanja koja nameštate se mogu primeniti u globalu, ali se mogu određivati i za svaku aplikaciju posebno. Dostupno je čak više boja kao što su Amethyst, Sunset, Celestial, Rainforest ili High Contrast a svaka donosi poseban ugođaj na iOS, a na vama je da odaberete onu koja najviše odgovara vašim očima.

Programer se zaista potrudio da ponudi odličan dodatak sa mnoštvom opcija i cena od 0.99$ je više nego opravdana, a možete ga pronaći i besplatno na izvorima sa besplatnim sadržajem. Možete ga preizeti na Cydiji. Javite nam kako vam se dopada.






Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: