Pronađi članak:

10. 12. 2015.

Prva oficijelna eksterna baterija za iPhone 6 i 6s



Taman kada smo mislili da u ovoj godini Apple neće da izbaci nikakav novi hardver, iz kompanije su nas iznenadili nečime što niko nije očekivao, eksternom baterijom - kućištem.

Različite eksterne baterije koje omogućavaju duže korišćenje iPhonea sada više nisu jedina opcija, jer je kompanija Apple predstavila svoj oficijelni dodatak za svoje modele.




Eksterna baterija Smart Battery Case omogućava dodatnih 25 sati razgovora ili 18 sati surfovanja putem 4G mreže.

Ova baterija je dostupna u beloj i crnoj boji, veoma je slična već postojećim običnim Appleovim dodacima za iPhone. Internet nije prihvatio ovaj dizajn isturene baterije koji liči kao da je iPhone progutao iPod touch. Naravno da se uvek nađu pojedinci koji osuđuju sve što Apple predstavi ali postoje razlozi zašto je Apple uradi to baš ovako.

Bilo kako bilo to ispupčenje je udobno za ruku, očuvana je debljina oko ivica, debljina i težina telefona su minimalno povećane. Kućušte je iz jednog dela i telefon se lako umeće sa gornje strane. U kombinaciji je silikona i tkanine sa unutrašnje strane. Poseduje dodatne antene za poboljšanje signala. I za razliku od konkurencije ne mora da se vadi iz kućišta ili odvaja deo da bi se telefon smestio u dock već je kompatibilna sa istima.

Za razliku od nezvaničnih eksternih baterija, ova pametna baterija se integriše u  iOS i korisnici sada mogu da prate koliko je baterije preostalo putem centra za notifikacije u posebnom odeljku Baterije, a eksterna baterija se može puniti istim punjačem kojim se puni i iPhone.




Cena eksterne baterije Smart Battery Case iznosi 99 dolara, i možete je kupiti ovde.





Još zanimljivih i korisnih dodataka za iUređaje možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: