Pronađi članak:

22. 1. 2016.

Apple iOS 9.2.1 update donosi sigurnosna poboljšanja



Apple je objavio iOS 9.2.1 ažuriranje za iPad, iPhone i iPod Touch koje donosi pregršt ispravki bagova, neka poboljšanja i ispravku za MDM server problem

Oni koji imaju pomenute uređaje mogu preuzeti najnovije ažuriranje, ali ne treba očekivati ništa specijalno, jer se veće promene očekuju sa iOS 9.3 verzijom koja je trenutno u fazi testiranja.




Ukupno ažuriranje je teško nešto ispod 38MB i uključuje neka sigurnosna poboljšanja i ispravke bagova. Apple ukazuje na ispravku problema koji je sprečavao kompletiranje instalacije aplikacija kada se koristi MDM server. I ovo je ujedno jedina konkretna karakteristika ovog ažuriranja koja je istaknuta.

Apple korisnici više mogu očekivati od iOS 9.3 verzije, koja će doneti dosta novih funkcija, kao što je Night Shift režim, podešavanje boja displeja sa eliminisanjem plavog svetla i bolje korišćenje u noćnom režimu. Tu je i opcija zaključavanja za Notes, ažuriranje News aplikacije, dodavanje novih funkcija u CarPlay i drugo.

iOS 9.2.1 možete preuzeti besplatno sa naše adrese ispod:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: