Pronađi članak:

26. 1. 2016.

Apple sprema manji iPhone 5seIako je, kada se radi o Apple, sve stvar spekulacija do samog izlaska, tradicionalno pouzdani 9to5Mac sajt donosi detalje o novom iPhone uređaju koji bi trebalo da se pojavi na proleće a kombinovaće funkcije iz iPhone 5 i iPhone 6.

Za sada nazvan iPhone 5se imaće 4 inča ekran rezolucije 1136×640, a sadržaće “unutrašnje organe” postojećeg iPhone 6 – Apple A8 SoC, 8MP zadnju kameru i 1,2 prednju kameru, NFC i Apple Pay kompatibilnost kao i M8 koprocesor.
Kako bi u praksi mogao da radi možete pogledati kod trenutno aktuelne šeste generacije iPod Touch MP3 plejera koja takođe poseduje Apple A8 čip sa ekranom od 4 inča. 5se će navodno imati i neke od sadržaja iPhone 6S – 867Mbps, WiFi 802x11ac, Bluetooth 4.2, 300Mbps LTE i Live Photos opciju.

Takođe, po glasinama, uređaj neće imati 3D Touch displej a posedovaće konektor za slušalice koji se, po nekim drugim glasinama, možda neće naći na iPhone 7 telefonu. Što se tiče cene, 5se serija bi trebalo da zameni trenutnu 5S mrežu i samim tim će koštati isto, a u prodaji će se naći tokom aprila.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: