Pronađi članak:

5. 1. 2016.

Šta nam Apple sprema za 2016. godinu?



Prošla godina bila je odlična za Apple, sa prodajnim ciframa koje su nadmašile prethodne godine i milionima prezadovoljnih korisnika. Ne sumnjamo kako će nastaviti taj trend sa uređajima i uslugama koje će ponuditi i ove godine. Glasine i nagađanja nikad ne staju. Ovde ćemo napraviti kratak pregled najvažnijih gedžeta koje možemo očekivati iz Apple radionice.

Apple Watch 2




Prvi Apple pametni sat uskoro će obeležiti prvu godinu od kako je ponuđen na tržištu. Iako se prašina tek slegla oko ovog uređaja mnogi se pitaju što će biti sa naslednikom. Prema prvim pretpostavkama druga Apple Watch generacija mogla bi biti predstavljena na posebnom eventu u martu, a očekuje se brži hardver i dodatak FaceTime kamere.



iPhone 6c

Ovaj uređaj je omiljeni u Apple glasinama u prethodnih par meseci. Mnogi pretpostavljaju kako će novi 4-inčni iPhone 6c biti predstavljen u martu zajedno sa Apple Watch 2. Procesor bi trebao da deli sa iPhoneom 6 a mnogi govore da bi mogao imati i 2GB radne memorije i veću bateriju nego iPhone 5s.



iPad Air 3

Priča se da bi treća generacija iPada Air mogla uskoro debitovati, a loše vesti su da verovatno neće imati 3D Touch tehnologiju. Ne sumnja se kako će biti brži i bolji od prethodnika.



iPhone 7 i iPhone 7 Plus

Nakon modela 6 i 6s, iPhone 7 bi trebao debitovati na jesen sa potpuno novim dizajnom. Rano je pričati o realnim detaljima ali prve, hrabre, glasine zagovaraju vodootpornost i 256GB skladišne memorije za top model. Tu je i priča da će Apple konačno ukloniti linije antene sa kućišta ali to smo čuli i prošle godine.






Macbook računari

Macbook Air je postao ikona na sceni prenosnih računara i ove godine bi mogao dobiti još potentniji hardver što bi ga stavilo ispred ozloglašenog 12″ Macbook modela koji još nismo sažvakali.



Nakon uobičajenih osumnjičenih treba spomenuti i druge uređaje koje ćemo verovatno videti ove godine kao što su nove generacije iPad Pro i mini modela, petu generaciju Apple TV konzole, a možda i neko iznenađenje.

Sa softverske strane nema dileme kako ćemo videti iOS 10, OS X 10.12, watch OS 3 i novu tvOS verziju.ž

Od kog uređaja vi najviše očekujete ove godine?

Saznajte sve o novim Apple proizvodima izbačenim u prošloj godini:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: