Pronađi članak:

23. 2. 2016.

Rešenje za nedostatak memorije iPhonea


Verovatno jedna od najgorih i najiritantnijih stvari za vlasnike iPhonea jeste obaveštenje da su skoro popunili prostor na iCloudu.

Ipak, prostor se može osloboditi na vrlo jednostavan način. U postavkama idite na Storage & iCloud Usage, a potom na Manage Storage u sekciji iCloud.
Ukoliko na iCloudu koristite više uređaja, poput iPada ili starog iPhonea, možete da izbrišete taj uređaj s iClouda i na taj način dobiti dodatnu, preko potrebnu memoriju. Osim toga, možete da obrišete i stare mailove ili dokumente koji vam više ne trebaju, a niste ni svesni koliko su prostora zauzimali.

Ako vam, pak, brisanje nije zadovoljavajuća opcija i zauvek želite da imate sve što ste odložili na svom iCloudu, Apple nudi kupovinu dodatnoga prostora za memoriju u stavci Change Storage Plan.

Pedeset gigabajta dodatne memorije koštaće vas svega dolar mesečno. Ako vam ni to nije dovoljno, moraćete da izdvojite 10 dolara za dodatni terabajt memorijskog prostora.
Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: