Pronađi članak:

25. 2. 2016.

Stigle su Facebook reakcije!Facebookove reakcije, dodatni načini reagovanja na sadržaj na ovoj društvenoj mreži osim palca gore, upravo su postale dostupne svim korisnicima.

Uvođenje Like dugmeta podiglo je svojevremeno veliku prašinu - ubrzo su se javila nagađanja u vezi sa time da li će uskoro biti uvedeno i dugo očekivano Dislike, ali Facebook se nije dao.
Umesto toga, uveo je pet različitih načina reagovanja – Love, Haha, Wow, Sad i Angry, jer, iako je Like dobio razna druga značenja osim “sviđa mi se”, mnogima nije bilo primereno da se njime označi da vam se sviđa neka negativna ili tužna vest.

Reakcije bi već trebalo da su dostupne korisnicima u Srbiji, na web verziji društvene mreže – samo pređite mišem preko sad već starog i dugmeta Like i pojaviće se nove opcije. Na iPhone aplikaciji dodirnite Like i ne puštajte i pojaviće vam se reakcije. Takođe, ispod sadržaja će moći da se vidi ko je od Facebook korisnika na koji način reagovao.

Reakcije su animirane, poput malih GIF-ova, kako bi se emocija još više naglasila, a ostavlja se i mogućnost uključivanja zvukova u budućnosti.

Ispod svakog sadržaja će se prikazivati tri najčešće korišćene reakcije i reakcije koje su postavili vaši prijatelji (poređani po algoritmu ove društvene mreže).
Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: