Pronađi članak:

16. 3. 2016.

iPhone 7: Tehnički nacrti otkrivaju prve detaljeIako je prošlo tek pol amarta i novi iPhone nećemo videti pre septembra, sada imamo prve slike navodnog kućišta za taj uređaj. Reč je tehničkim nacrtima koje je pribavio francuski blog Nowhereelse.

Ono što je prvo vidljivo na pozadini kućišta je to da više nema horizontalnih linija useka antene, kao što su glasine već govorile. Linije će (na žalost) ostati na gornjem i donjem rubu uređaja jer još ne postoji drugi način na koji bi se rešila propusnost signala.
Drugi detalj je dosta veća rupa u kućištu koja će ugostiti kameru uređaja, što implicira da bi kamera ovog modela mogla biti dodatno poboljšana većim ili dvostrukim sočivom.

Iako možemo da smatramo kako je sada prilično rano za ovakve vesti moramo se setiti da je u sličnom maniru u ovo vreme pre dve godine otkriven i dizajn iPhone 6 modela koji nije bio predstavljen do jeseni.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: