Pronađi članak:

8. 4. 2016.

Emotivna reklama o dečaku sa autizmom koji govori uz pomoć iPadaApple je poznat po svojim vrlo emotivnim reklamama, pa tako niti ovaj puta nije ništa drugačiji po tom pitanju.

Dillian Barmache je 16-godišnji mladić sa autizmom koji ne može da govori, ali uz pomoć iPada otkrio je jedan sasvim novi svet u kome može normalno da komunicira sa okolinom.
iPad mu nudi mogućnost da izrazi svoje misli kroz tablet i tako, uprkos svojim ograničenjima, živi relativno normalan život. Dillian sve svoje misli unosi u iPad koji zatim sve “ispriča”, pa tako izražava svoja osećanja i emocije.

Sam proces njegovog novog života zapravo je toliko dobar da je Dillian održao i govor u svojoj srednjoj školi, trenutak koji je Apple zabeležio u ovoj reklami.

Tehnologija je zaista nešto što nam pomaže u svakodnevnom životu, a očigledno i onima koji imaju poteškoća poput Dilliana, a pomoću koje i njihov život ima više smisla. U nastavku možete pogledati kako je iPad promenio Dillianov život.


Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: zimo

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: