Pronađi članak:

11. 4. 2016.

Apple predstavio 9-inčni iPad Pro sa podrškom za Apple Pencil po ceni od 599 dolara



Apple je na poslednjoj prezentaciji predstavio novi model svog najstarijeg 9-inčnog iPada koji je sada iPad Pro, a zamenio je iPad Air 2.

On ima za sada najmanju refleksiju ekrana od samo 1.8% što je najmanja refleksija na bilo kom tabletu. Ekran je svetliji za 25% od iPada Air 2 i True Tone ekran koji meri temperaturu osvetljenja okruženja i podešava ekran.




Ima 4 zvučnika kao na velikom iPadu Pro, duplo jači zvuk od iPada Air 2. Pokreće ga procesor A9X, 12 jezgara grafike i ima ugrađen M9 koprocesor koji mu daje Hey Siri funkciju.



Podržava Smart Keyboard kao i Apple Pencil, a ima i softversko poništavanje slučajnih dodira dlana tako da možete da odmarate dlan na ekranu dok koristite Apple Pencil bez bojazni za slučajnim dodirima. Od dodataka nudi se i USB adapter za kameru kao i čitač SD kartica.

Pozadi ima kameru od 12MP sa True Tone blicem, novi siglanli procesor za slike i može da snima 4K video. Prednja kamera ima 5MP i ima Retina Flash opciju za blic.

Dolazi u četiri boje kao i iPhone 6s: Silver, Gold, Space Gray i Rose Gold. Cene su sledeće i može se već naručiti online ili u kupiti u Apple prodavnicama:

  • 32GB - $599
  • 128GB - $749
  • 256GB - $899


Pročitaj još:





Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: