Pronađi članak:

24. 7. 2016.

Novi video prikazuje iPhone 7 u Space Black bojiVećina glasina koje smo imali prilike čuti o nadolazećim iPhone 7 modelima daju naslutiti kako je Apple dodatno razradio dizajn na iPhone 6 tematiku pomoću uklonjenih linija antena sa stražnje strane kućišta te uobičajene Space Gray, Gold i Rose gold boje. Ipak, par izvora tvrdi kako će iPhone 7 biti dostupan i u Space Black inačici koja već postoji za Apple Watch.

Ran Avni sa YouTube kanala ConceptsiPhone je objavio zanimljiv video koji pokazuje iPhone 7 modele u nekoliko boja a jedan od njih osvanuo je u Space Black boji.
Pretpostavlja se da je ovdje riječ o testnim kućištima koja su, uz uslov da je riječ o pravoj stvari, dobijena od izvora iz Appleovih proizvodnih partnera. Zanimljivo je da ovdje ne vidimo Space Gray model, kao što su glasine ranije sugerirale da će biti zamijenjen Space Black nijansom. Uskoro ćemo znati više.


Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: