Pronađi članak:

7. 9. 2016.

iPhone 7 video prezentacija - LIVE!Danas u 19h počinje Apple iPhone 7 prezentacija gde ćemo videti dva nova modela iPhone 7 i iPhone 7 Plus, novi Apple Watch 2 i jos neke nove stvari.

Kao i do sada ovu prezentaciju ćete moći da pratite uživo preko svih uređaja, a ovde ćemo vam pokazati i kako.

iPad, iPhone ili iPod touch

Većina vas će pratiti prezentaciju preko gore navedenih uređaja. Potrebno je da u danas 19h posetite ovu stranicu gde će krenuti video prenos:


Mac

Ako planirate da preko Mac računara pratite video, pokrenite Safari i idite na ovu adresu:


Apple TV

Ako imate Apple TV 3 ili Apple TV 2 sa softverom 5.0.2 ili novijim, idite u Apple Events kanal sa sličicoom sa vrha i tu ćete moći da pratite ovogodišnji prenos na TVu.

Windows 10

Korisnici Windowsa 10 mogu bez ograničenja na PC računarima da prate prenos, ali je potrebno da imaju novi Edge pretraživač koji dolazi samo uz desetku.

Ako imate navedeno posetite ovu adresu i pratite prenos:


Windows/Android

Iako je prneos rezervisan za Mac i iOS uređaje, postoji varijanta kako da gledate iPhone 7 prezentaciju preko Windowsa (ranijim od 10) kao i na Android uređajima. Pratite sledeće uputstvo:

1. Preuzmite VLC - VideoLan media player:
     

2. Pokrenite VLC
3. Idite na jezičak Media pa Open Network Stream
4. U polje koje se otvorilo unesite link ispod (biće aktivan u 19h):

http://appleliveevents-i.akamaihd.net/hls/live/222436/1609lijbsdfvoihbadfvohbsdfvljhb/master/4500/4500.m3u8?t=YWxpc2FtaXg=

5. Potom pritisnite Play i uživajte

Kada počinje?

Prezantacija počinje danas u 19h po našem vremenu. Vidimo se tada, a potom ćemo vam detaljno u zasebnim člancima pisati o svim novostima.

Da li ste uzbuđeni u vezi današnje prezentacije? Da li ćete je pratiti i kako?
Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: