Pronađi članak:

6. 9. 2016.

Šta nas sve očekuje na novom iPhone 7 modelu



Apple je najavio prezentaciju za sutra na kojoj će predstaviti novi model iPhone telefona. Ako se drži dosadašnjeg sistema oznaka on će se najverovatnije zvati iPhone 7.

Fabrike već proizvode novi model pa tako ima i dosta procurelih informacija, modela, glasina i naznaka šta bi Apple mogao da predstavi sledeće nedelje.




Evo svega o čemu se priča na jednom mestu.

Dizajn će najverovatnije biti dosta sličan iPhoneu 6 u 6s (Plus). Novost će biti nedostatak antena na poleđini.

Imaće novi A10 čip do 2.45GHz. Kapaciteti će biti 32 GB, 128 GB, i 256 GB na oba modela. iPhone 7 bi mogao da ima 3GB DRAM-a kako bi pokretao kameru sa dvostrukim sočivom dok će iPhone 7 imati 2GB.

Doći će u pet boja. Osim sadašnjih srebrne, zlatne i roze zlatne. space gray će biti zamenjena tamnom crnom. A pojaviće se i piano crna koja bi trebala da bude sjajna crna.

Biće otporan na vodu sa oznakom IPX7, kao Apple Watch, a to znači da će biti otporan na prskanja, tuširanje i kratko potapanje u vodu do 1m dubine.

Neće imati ulaz za slušalice nego će navodno imati neko od tri rešenja. Šrvp je da ćemo slušalice ubadati u postojeći Lightning port za punjenje. Ili da će imati adapter koji na Lightning omogućava ubadanje standardnih 3.5mm slušalica. Drugo rešenje je da će izbaciti AirPods bežične slušalice.

Prostor za džek će zauzeti ili veća baterija ili stereo zvučnik.

Home dugme će biti osetljivo na dodir bez klika, zbog vodootpornosti.

Dimenzije ekrana će biti kao kod postojećih modela (4.7 i 5.5 inča).

iPhone 7 Plus će imati dvostruku zadnju kameru koja zbog čega bi mogao da bude skuplji za 40$ nego do sada. Obe kamere će imati 12 megapiksela od kojih će jedna biti širokougaona.

Blic će biti poboljšan, senzor blizine takođe (umesto LED biće laser).



Vidimo se sutra u 19h kada će biti video prenos prezentacije!

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor:

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: