Pronađi članak:

14. 4. 2017.

iOS 11 bi mogao da odbaci podršku za 32-bitne aplikacijeSa donošenjem podrške za 64-bitne aplikacije u iOS-u, Apple je polako počeo da usmerava developere u ovom pravcu. Početkom ove godine pojavili su se znaci da bi Apple mogao da odbaci podršku za 32-bitne aplikacije, a sada gasine sugerišu da će se u iOS 11 verziji ovo i desiti.

Najnoviji zaključci su bazirani na seriji tvitova developera Steve Troughton-Smitha, koji tvrdi da je čuo da iOS 11 uopšte neće imati podršku za 32-bitne aplikacije. Ovo znači da ukoliko developeri ne ažuriraju svoje aplikacije na 64-bitnu verziju do objave novog iOS sosftvera, njihove aplikacije više neće moći da se koriste na iOS-u.
Prošlog meseca, analitička firma Sensor Tower je sugerisala da će Apple prelaskom na 64-bita uticati na preko 200.000 aplikacija. Međutim, kako se radi o prirodnom progresu, pretpostavka je da će većina aplikacija biti ažurirana.

Pročitaj još:
Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: