Pronađi članak:

27. 5. 2017.

Besplatna aplikacija nedelje: “klocki” [DOWNLOAD]



Vreme je za besplatnu aplikaciju ove nedelje. Apple je ispunio sva očekivanja i odabrao minimalističku puzzle igru koja se zove “klocki” i dolazi od poljskog developera Maciej Targonia.

Možda vam je njegovo ime poznato, pošto je on dizajnirao igru HOOK, o kojoj smo već pisali kada je bila besplatna. Maciej je nastavio istim putem i sada stoji iza nove puzzle igre. Apple piše sledeće o njoj:

Ova zanimljiva igra je potpuno minimalistička, nema početnog ekrana, nema logoa, nema uputstva. Igra odmah počinje. Brzo smo se izgubili u izazovu pomeranja kockica, slično Rubikovoj kocki, tako da jedna linija prolazi kroz svaki oblik. Naš savet: prvo rešite ćoškove i ostale jedinstvene kockice, a ostatak će potom brzo doći na svoje mesto.







Morate da pomerate 3D kockice (klocki znači kockice na poljskom) da bi napravili različite linije i oblike. Kockice pomerate tako što im menjate mesta. Igra je zaista minimalistička, nemate ograničen broj poteza, nemate poene ni vremensko ograničenje. Jedino što imate su kockice i opuštajuća muzika Wojciech Wasiak-a, što možda zvuči dosadno na prvi pogled. Čak nemate ni cilj koji trebate da postignete, ali kako napredujete kroz igru, možda se suočite sa težim izazovima i kockicama koje ne možete da pomerite.



Priča čoveka iza nje, Maciej-a, je prilično zanimljiva. On se bukvalno preselio u – šumu. Nakon što je napustio univerzitet, radio je u prodavnici i na drugim, manje kreativnim poslovima. Jednog dana je shvatio da bi voleo da nauči Javu. Počeo je sa osnovnim aplikacijama za Android i posle nekog vremena su ga zainteresovale logičke igre. Sada možemo da kažemo da je prilično uspešan u tome, pošto je “klocki” njegova druga igra iz tog žanra, a trebalo mu je 8 meseci da je napravi u Unity 3D. Ako vam se sviđaju slične igre, “klocki” definitvno zaslužuje da je isprobate, pogotovo pošto je ove nedelje besplatna.





Nema potrebe da brinete ako baš i ne volite puzzle igre. U nastavku možete da pročitate o par dodatnih aplikacija koje su takođe postale besplatne. Požurite, cena im se može vratiti svakog časa.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: