Pronađi članak:

9. 9. 2017.

Besplatna aplikacija nedelje: Streaks Workout [DOWNLOAD]



Još nas samo četiri dana dele od 12. septembra, kada će Apple predstaviti nove iPhone uređaje. Do tada, trebmo trošiti svoje vreme na nešto korisno, pa evo besplatne aplikacije nedelje, koja je ovaj put fitness aplikacija pod nazivom Streaks Workout.

Ostavljamo leto za sobom, ali nikada nije prerano da se počnete pripremati za sledeće, kako biste mogli pokazati najbolje ‘telo za plažu’ ikad. Takođe ne bismo trebali zaboraviti na onih nekoliko srećnika koji svoje zimske praznike provode na Sejšelima. Aplikacija koju je Apple odabrao kao ovonedeljnu besplatnu aplikaciju nedelje, Streaks Workout, bi mogla biti korisna svima – pomaže u vežbanju.



U redu, mogli biste reći, to je sve odlično i sjajno, ali već postoji neverovatna količina takvih aplikacija! Šta ovu aplikaciju čini toliko jedinstvenom da je odabrana za promociju? Pa, najverovatnije minimalistički dizajn koji je zainteresirao Apple. Svrha ove aplikacije je da vas navede da vežbate svakodnevno sa vežbama koje možete raditi čak i kod kuće, ne zahteva nikakvu specijalizovanu opremu, čak ni par ručnih tegova. Pitanje je koliko delotvorni možemo biti na ovaj način, ali je ipak bolje od ničega.

Aplikacija nasumično bira 6 vežbi od sveukupno 18. Prema zadatim postavkama, možete odabrati između 4 različita vremena trajanja, 6, 12, 18 i 30 minuta, iako vam to samo približno govori koliko ćete vremena provesti vežbajući. To u potpunosti zavisi od vas, hoćete li završiti sa vežbanjem na vreme, a možete stvoriti i personalizovane planove. Vežbe se objašnjavaju uz pomoć čovečuljaka na displeju, a takođe dobijete i kratko objašnjenje u obliku teksta, iako je pitanje koliko tačno možete izvesti vežbu isključivo zasnovane na tim objašnjenjima.



Streaks Workout takođe ima integrisan HealthKit, tako da automatski možete sinhronizovati svoje dnevne vežbe sa aplikacijom Zdravlje, a aplikacija im može i tamo pristupiti. Glasovna kontrola je vrlo zanimljiv dodir: ne morate nabadati po displeju nakon što završite sa jednom vežbom, a čak možete započeti svoje prilagođeno vežbanje sa jednom glasovnom naredbom Siri. Takođe možete preuzeti aplikaciju na Apple TV i Apple Watch uz iPhone i iPad, i budimo iskreni, zadnje opcije verovatno imaju najviše smisla u slučaju takve aplikacije.




Ako želite malo vežbati, ali ste stvarno lenji i zaista ne želite trošiti vreme na to, Streaks Workout bi mogao biti odličan izbor: možete se osećati kao da ste učinili sve za zdraviji način života čak i nakon 6 minuta vežbanja. Iako ništa ne garantuje da ćete zapravo otvoriti aplikaciju tri dana kasnije i nastaviti – nema bolje motivacije od vežbanja sa prijateljima -, ali mogla bi vas gurnuti u pravom smeru. Ova aplikacija je sada besplatna umesto početne cene od 3.49 €.


Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: