Pronađi članak:

3. 9. 2017.

NAJNOVIJE VESTI! Objavljen datum predstavljanja novog iPhone-a!Napokon, znamo datum kada će Apple predstaviti iPhone 7s i iPhone sa OLED-om! I ove godine će predstavljanje novih članova iPhone porodice biti u septembru, a sada znamo i kad tačno.

Tekst pozivnice ne ostavlja mnogo prostora za nagađanja: „Naći ćemo se kod nas.“ („Let’s meet at our place.“)
Datum je sledeći: 12. septembar 2017. godine, a događaj će početi u 19h u našoj vremenskoj zoni.

Keynote će se prvi put održati u pozorištu Steve Jobs-a pored Apple Parka.Šta možemo da očekujemo? U slučaju iPhone-a 7s i 7s Plus, staklena leđa bez otvora za antenu, bolju kameru, A11 procesor i indukciono punjenje.Ali ne stiže nam samo iPhone 7s, nego i najveći skok unapred od predstavljanja prvog iPhone-a. iPhone sa OLED ekranom preko cele površine o kome već skoro sve znamo, ali i dalje jedva čekamo da ga Apple predstavi u svoj njegovoj slavi. Kako će iskoristiti dodatni prostor na ekranu? Koliko će koštati? Šta će biti sa Touch ID-em? Hoćemo li imati savršeno prepoznavanje lica? I, najvažnije od svega, kako će se zvati? To je mnogo uzbudljivih pitanja!Još nešto?

Možda nam stiže i 4K Apple TV. A sa njim i 4K podrška. Doduše, nismo sigurni da će ga sada predstaviti, jedino što znamo jeste da će imati 4K podršku, jer su informacije o tome procurele u delu koda.

Apple Watch Series 3? To je već zanimljivije pitanje. Već smo pisali o novoj seriji Apple Watch-a, pa nije da nam manjka informacija.

Još uvek vlada potpuna tišina kad su Mac-ovi u pitanju, pa pretpostavljamo da će se na ovom Keynote-u posvetiti iOS uređajima. Mislimo da je to i više nego dovoljno da se upotpuni program.

Uz sve to, verovatno ćemo dobiti i dodatne najave iOS-a 11 i watchOS-a 4, a očekuje se da će oba biti objavljena ubrzo nakon Keynote-a.Od tog događaja nas ne deli još mnogo! Zabeležite u vašim kalendarima: 12. septembar 2017. godine, 19 h – iPhone Keynote. Nadajmo se da ćemo biti iznenađeni!

Pročitaj još:
Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: