Pronađi članak:

25. 7. 2018.

Najbolje iOS aplikacije sa Dark režimom po preporuci Apple-a



Iako Dark Mode za iOS još uvek ne postoji kao za macOS, ekran iPhonea X ima podršku za aplikacije sa tamnim tonovima. Evo koje preporučuje Apple.

Korisnici već predugo žude za Dark Modeom. Međutim, Apple je dodao tu opciju samo macOS-u u okviru nove verzije sistema Mojave, koja će službenu premijeru imati u septembru ove godine. Prilično smo sigurni da se OLED ekran iPhonea X očajnički želi prikazati u tamnim tonovima i tako oduševiti korisnike. Kladimo se da će Dark Mode iduće godine biti uključen i u iOS, ali do tada se moramo zadovoljiti aplikacijama dizajniranim u tom stilu.

Apple je sastavio listu nekih od njih u App Storeu, pod naslovom „Dolazi li ova aplikacija u crnoj boji?“. Kolekcija je raznolika, a mogu se pronaći aplikacije od RSS čitača do aplikacija za izradu slika i beleški. Ali šta im je zajedničko? Sve imaju prelep tamni dizajn koji divno izgleda na iPhoneu X.




Ovo još uvijek nemamo:



Dok ne stigne zadovoljite se sa sledećim aplikacijama:


Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: