Pronađi članak:

5. 2. 2020.

Apple potpuno redizajnirao iOS MapsAmerički IT gigant je objavio da je zavšio nove, unapređene Apple mape za SAD. Korisnici Maps aplikacije, koja je preinstalirana na iPhone uređajima, sada mogu videti puteve, zgrade, parkove i ostala značajna obeležja u SAD sa mnogo više detalja.Neke od zanimljivih funkcija uključuju mod “razgledanje”, uz pomoć ikone dvogleda. To je nešto što je već uveliko poznato korisnicima u vidu Google-ovog Street View-a, razgledanje okoline na određenom delu mape u 360 stepeni. Gradovi koji to trenutno podržavaju su New York City, okrug i obala San Franciska i Los Anđeles.
Iz Apple-a su takođe napomenuli da su uneli raspored javnog prevoza za određene gradova, tako da će korisnici moći da znaju tačno kada im kreće ili dolazi autobus ili metro.

I da, Apple mape nemaju reklame!

Ako uzmemo u obzir da su Apple mape na našim prostorima još siromašne, preporučujemo da preuzmete neku od sledećih aplikacija. Preporuka je za HERE.


Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: PC Press

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: