Pronađi članak:

20. 11. 2020.

Određeni primerci iPhone 12 imaju problem zelenog ekrana. Evo kako da proverite da li i vaš uređaj ima ovaj probemSad kad je cela iPhone 12 serija uređaja u opticaju, određeni broj korisnika požalio se na zeleni sjaj na ekranu u određenim svetlosnim ambijentima. Apple navodno istražuje i već planira ažuriranje, kojim će to da ispravi.

Kako to obično biva sa svom novom tehnologijom, takozvane “dečje bolesti” prvih primeraka uređaja na tržištu nisu neuobičajene.

Tako su sad neki korisnici novih iPhone 12 modela prijavili zelenkasti odsjaj na ekranima svojih telefona. Primetan je samo u određenim uslovima, najčešće u mračnim ambijentima i osvetljenjem ekrana ispod određenog procenta.Neće to biti prvi put da se OLED ekrani ponašaju tako pa ni kod Apple-a. Prošle godine su sličan problem navodno imali određeni primerci iPhone 11 Pro Max modela pa ga je Apple rešio softverski, ažuriranjem na iOS 13.6.1.

Kako da proverite da li i vaš iPhone 12 ima ovaj problem:

  1. Idite u mračnu prostoriju
  2. Namestite osvetljenje ekrana na najniže
  3. Otvorite aplikaciju koja ima non pure black low contrast WeChat
  4. Pod ovim okolnostima čak i ako imate blag oblik zelenog ekrana on će se prikazatiApple je svestan ovog problema i radi na zakrpi. Tako da i ako imate blagi proboblik zelenog ekrana, pratite nas da budete obavešteni kada izađe zakrpa, jer ovaj ovaj problem može samo da se pogorša.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: smartphone hrvatska, gizchina

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: