Pronađi članak:

25. 11. 2020.

Snapchat je lansirao svoju verziju TikTok-a zvanu Spotlight



Nakon ludog uspeha TikTok-a, ne iznenađuje činjenica da su mnoge kompanije nastojale da kreiraju nešto slično, posebno uz mogućnost da bi TikTok mogao da bude zabranje u Americi.

Viziju da popuni takvu rupu ima i Snapchat. Snapchat je odlučio da lansira sopstvenu platformu pod nazivom Spotlight. Ideja ove platforme slična je TikTok-u, gde korisnici mogu da objavljuju smešne i glupave video zapise koji možda inače nisu za neki uobičajeni upload i objavljivanje.





Iako Snapchat nije prvi sa sopstvenom TikTok alternativom, kompanija se nada da će sa fondom od milion dolara koji će se deliti među najpopularnijim i najaktivnijim kreatorima, privući što veći broj korisnika i kreatora viralnog zabavnog sadržaja. Milion dolara će se podeliti do kraja ove godine, ideja je primamljiva, ali da li će uspeti da se primaknu popularnosti TikTok-a, ostaje da se vidi. 

Nova aplikacija je za sada puštena u Sjedinjenim Državama, Kanadi, Australini, Novom Zelandu, Velikoj Britaniji, Irskoj, Norveškoj, Švedskoj, Danskoj, Nemačkoj i Francusoj, a ostale zemlje će je dobiti uskoro.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: