Pronađi članak:

22. 12. 2020.

iPhone 12 je najprodavaniji 5G smartfon na svetuNovi izveštaji govore da je iPhone 12 postao najprodavaniji 5G telefon na svetu u oktobru, iako je došao nešto kasnije na tržište, pa je imao samo dve nedelje prodaje u oktobru.

iPhone 12 Pro koji je lansiran u isto vreme kada i iPhone 12 je drugi 5G model po prodaji, navodi Varun Mishra istraživački analitičar Analyst iz Counterpoint Research.iPhone 12 i 12 Pro zajedno su zauzeli skoro jednu četvrtinu ukupno prodatih 5G smartfona u oktobu ove godine. captured close to one-fourth of the total 5G smartphone sales in October.iPhone 12 se takođe našao na listi top 10 bestselera 5G uređaja za period januar - oktobar 2020, gde je zauzeo sedmo mesto. Ovo je ogroman uspeh s obzirom da je bio samo dve nedelje u prodaji u oktobru. Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G koji je bio najprodavaniji 5G uređaj u septembru je spao na treće mesto.

Nekoliko faktora je dovelo do skoka prodaje serije 12. PRvo tu je velika potražnja za 5G nadogradnjom, posebmo kod korisnika iOS-a, što je pretvoreno u prodaju. Takođe jake promocije operatera, posebmo u SAD, gde se obavilo više od trećine svih prodaja iPhone 12 i 12 Pro modela u oktobru. Svi operateri su nudili iPhone 12 za 0 dolara uz kombinaciju zamene starih uređaja i neograničene pakete.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: