Pronađi članak:

21. 12. 2020.

Sledeće godine stižu Apple AirPods Pro 'Lite' slušalicePrema najnovijem izveštaju, Apple AirPods Pro "Lite" slušalice bi mogle biti objavljene globalno početkom 2021. godine. Lite verzija će imati isti format kao i AirPods Pro, ali stižu bez aktivnog utišavanja pozadinske buke.

Ovaj model slušalica će biti dostupan po pristupačnijoj ceni. AirPods Pro Lite bi mogle izgledati i nuditi osećaj sličan skupljem AirPods Pro modelu, sa odgovarajućom in-ear strukturom, kraćom drškom i kontrolama za taktilni odziv.
Prema navodima, Apple je originalno planirao da AirPods Pro Lite objavi tokom 2020. godine, ali je izuzetno dobra prodaja AirPods Pro modela ovu objavu pauzirala.

Očekuje se da bi AirPods Pro Lite slušalice mogle imati cenu koja je nešto viša od standardnih AirPods slušalica, ali značajno niža od AirPods Pro.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima: Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: