Pronađi članak:

16. 4. 2021.

iPhone 13 - najnoviji renderi: Prepoznatljiv dizajn, manji izrez, veće kamere



Sajt 91mobiles je objavio prve rendere iPhone 13 Pro telefona, koji stižu od strane neimenovanih industrijskih izvora, a telefon prikazuju sa svih strana.

Renderi potvrđuju ranije glasine, koje su sugerisale da će iPhone 13 Pro imati manji izrez za selfi kameru u odnosu na onaj kakav ima iPhone 12 Pro. Apple je uspeo da smanji izrez pomeranjem slušalice iznad senzora. Ostatak dizajna izgleda veoma slično aktuelnom modelu - iPhone 13 Pro će zadržati okvir sa zaobljenim uglovima i tri kamere na poleđini.



Renderi pokazuju nešto veći, četvrtasti sistem za kamere na poleđini u poređenju sa onim što ima iPhone 12 Pro. To sugeriše da Apple planira veće kamera senzore na novom telefonu. Uz tri kamere će se naći i LED blic i LiDAR senzor za poboljšane portret snimke.





Prema navodima izvora, iPhone 13 Pro će imati 6.1-inčni ekran, a sugerišu se i dimenzije od 146,7 x 71,5 x 7,6 milimetara, što znači da će biti nešto deblji od iPhone 12 Pro modela. Na povećanje debljine bi moglo uticati dodavanje veće baterije, koju su sugerisale ranije glasine.

Ranije informacije su pominjale da će iPhone 13 Pro i iPhone 13 Pro Max koristiti 120Hz LTPO displeje, a svi telefoni iz iPhone 13 serije se očekuju sa poboljšanim širokougaonim senzorima i do 1TB skladišnog prostora.

Od kompanije Apple se očekuje da u septembru predstavi nove iPhone modele. Zahvaljujući CAD skici, koja se pojavila na Weibo društvenoj mreži, imamo priliku da vidimo iPhone 13 mini dizajn.

Skice pokazuju da je dizajn budućeg mini iPhone-a identičan aktuelnom iPhone 12 mini modelu, izuzev sistema sa kamerama koji bi mogao biti nešto drugačiji.

Sistem kamera za iPhone 13 mini ostaje četvrtast, ali je raspored senzora izmenjen i umesto vertikalno, kamere su sada pozicionirane dijagonalno. Takođe, izgleda da je mikrofon port iz kamera modula pomeren na drugo mesto.

Prema navodima, iPhone 13 mini će zadržati 5.4-inčni displej i imaće iste dimenzije kao iPhone 12 mini. Telefon će koristiti novu tehnologiju za povećanje kapaciteta baterije i imaće duži radni vek baterije u odnosu na svog prethodnika.











Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: